If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Výzva k předobjednávce PlayStation 5 mezi prvními přímo od Sony

Limitovaný počet kusů.

Jaká to náhodička. Zrovna během večera, kdy se objevilo nové Call of Duty s opětovným marketingovým partnerstvím se Sony, ta rozeslala svým zákazníkům v USA email, který dlouho vyhlíželi.

Jsou v něm vyzváni, aby se zaregistrovali a byli tak mezi prvními, kdo si předobjedná konzoli PlayStation 5 přímo od Sony - čili bez nějakých obchodů a jiných prostředníků, něco jako když si pořídíte iPhone z Apple Store.

"K předobjednávce bude jen limitovaný počet konzolí PS5, takže zveme vybrané stávající zákazníky, aby byli mezi prvními, kdo učiní předobjednávku," píše se tam, aniž by se upřesnilo, kdy to vše vypukne. Ani není jasné, kolik dnů či hodin náskoku bude mít tahle akce náskoku oproti běžným prodejcům hardwaru. Ale je zjevné, že kolem toho bude velké haló:

Doprovodný FAQ varuje, že vše bude fungovat jen pro adresy na území USA. Objednávky s jinou než americkou adresou budou zrušeny, přesto se můžete jít na danou stránku podívat..

Lidé si budou smět předobjednat pouze jednu konzoli na jeden uživatelský účet na PSN "kvůli vysoké poptávce a limitované kvantitě". K pořízení mají být dostupné i jiné produkty, tzn. příslušenství k PS5.

Pokud budete vybráni k této možnosti předobjednávky PS5 ze všech registrovaných zájemců, v pozdějším emailu budete informováni, kolik času máte na učinění nákupu, než zásoby či váš předrezervovaný kus zmizí. Když se objeví nápis Sold Out, znamená to, že všechny dostupné kusy se už rozebraly.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments