Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Yakuza: Like A Dragon má datum vydání

+ trailer.

Sega tento týden ohlásila, že hra Yakuza: Like a Dragon vyjde 13. listopadu 2020 a to na konzole Xbox One, PlayStation 4 a Steam. Bude také v ten samý měsíc k dispozici na nově vycházející konzole Xbox Series X a PlayStation 5.

A k datu vydání tu máme i nový trailer, který vám ukáže charaktery za které můžete ve hře Yakuza: Little Dragon hrát - Chef, Idol, Brakdancer a mnoho dalších. Připravte se na pořádné údery a rvačky.

V traileru uvidíte Ichibana Kasugu, který je hlavním protagonistou řady Yakuza a ani zde nemohl chybět! Potkáte se ale s některými z jeho věrných členů - Nanba, Saeko a Adachi, se kterými můžete hrát za různá povolání v průběhu celé hry:

Watch on YouTube

"Užijte si nevšední prostředí, které vám RPG hra Yakuza: Like a Dragon přináší. Vtáhne vás do ulic japonské Yokohamy a zažijete dobrodružství plné rvaček které znáte ze série Yakuza. Která hra vám umožní protívníka dodělat dortem nebo posypat pepřem? Yakuza: Like a Dragon je v tomto ohledu jedinečná a to je tím, co vás na hře bude bavit! Neotřelost potyček a možnost s protivníkem, jak se patří, naložit. Je zcela na vás," praví popisek.

Read this next