If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Gamescom videa: Medal of Honor, LEGO SW Skywalker Saga, WoW Shadowlands...

Souhrn i se SW Squadrons, The Sims 4 či Little Nightmares 2.

Normálně by nové pokračování slavné série Medal of Honor zasloužilo samostatný článek, leč když si ho zahraje jen nepatrný zlomek z vás, dáváme ho pouze do souhrnu. Above and Beyond je totiž čistě VR záležitostí pro majitele Oculus Rift, kterým ostatní budou závidět vzrušující singleplayerovou kampaň a kvalitu od Respawnu. Coby agent OSS (Kancelář pro strategické služby) budete ve válkou zmítané Evropě řešit mise na zemi, ve vzduchu i na vodě, sabotovat nacistické základny, kazit jim plány či pomáhat francouzskému odboji. Venku tyto Vánoce.

Cover image for YouTube videoMedal of Honor: Above and Beyond | Story Trailer | Oculus Rift Platform

Debutový sestřih přímo z hraní LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je velice lákavý díky pestrosti herních činností i prostředí, leč WB Games potvrdili ten včera nalezený odklad z října na příští rok. Aspoň že to je už jaro 2021. A souběžně jsme se dozvěděli i o vzniku paralelních verzí pro PS5 a Xbox Series X:

Cover image for YouTube video

Hluboce propracovaná vesmírná střílečka od EA Motive, Star Wars Squadrons, zase poskytla obhlídku singleplayerové kampaně, což značí příběhovou zápletku, pokec s ostatními postavami na základně či četné cutscény:

Cover image for YouTube videoStar Wars: Squadrons – Official Single Player Preview

Hvězdné války do třetice všeho dobrého a zlého: The Sims 4 překvapili tématickým datadiskem (Game Packem) Journey to Batuu, který vyjde už 8. září (PC/konzole) a vytvoříte si v něm unikátní Star Wars příběh. Je tu i kamarádský droid, možnost vylepšit své dovednosti se světelným mečem a možnost odemknutí misí za různé strany konflitku, přičemž čímž více toho dosáhnete, tím blíže budete setkání s ikonickými postavami jako Rey či Kylo Ren. Více infa na homepage.

Cover image for YouTube videoThe Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu | Official Reveal Trailer

Z datadisku World Of Warcraft: Shadowlands byla odhalena nová frakce Bastion ve formě první epizody krátkých animovaných filmů z celkových čtyř. Navíc bylo stanoveno pevné datum vydání na 27. října letošního roku, což je dříve, než se předpokládalo:

Cover image for YouTube videoShadowlands Afterlives: Bastion
Cover image for YouTube video

Strašidelné dobrodružství Little Nightmares 2 od Bandai Namco bylo přiblíženo dalším trailerem a upřesněno na 11. února 2021 pro PC, PS4, X1 a Switch, zatímco verze pro PS5 a příští Xbox dorazí až později v příštím roce:

Cover image for YouTube videoLittle Nightmares II - Gameplay Trailer - PS4 / XB1 / Switch / PC

Chybět nemohlo ani připomenutí listopadového rozšíření Destiny 2: Beyond Light se třemi podtřídami Stasis - Shadebinders, Revenants a Behemoths:

Cover image for YouTube videoDestiny 2: Beyond Light – Stasis Subclasses – Gameplay Trailer

Úspěšná budovatelská strategie ze světa Jurského parku přijde na Nintendo Switch 3. listopadu v Complete Edition již se všemi existujícími přídavky:

Cover image for YouTube videoJurassic World Evolution: Complete Edition | Nintendo Switch Announcement Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments