Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Oznámení Unknown 9: Awakening filmečkem

Zrozena v ulicích Indie.

Nové montrealské studio Reflector Entertainment, malý tým veteránů branže, představilo svůj první projekt Unknown 9: Awakening. Chce v něm dělat věci odlišně, než bylo dosud běžné.

Hra plánovaná na rok 2021 pro PC a nextgen konzole má být pouhým začátkem mnohem většího obsahového ekosystému okolo ambiciózního Unknown 9 Storyworldu, který zahnrne komiks, podcast či knihu (vše vzájemně propojené, s různými postavami a zápletkami).

Watch on YouTube

Jak naznačuje krátký filmeček, mladá dívka Haroona vyrostla v ulicích indického města Kolkata, kde ji pronásledují vize její vlastní smrti. Má proto problém porozumět jejím nadpřirozeným schopnostem, kterými dokáže manipulovat neviděné. Brzy ji však pomůže mentor, který její vzácný dar vyladí a naučí ji vstoupit do tajemné skryté dimenze jménem The Fold, kde zažije nejedno dobrodružství a zjistí, jaké je její poslání.

Žánrově půjde o third-person příběhovou akční adventuru zasazenou právě v universu Unknown 9, která je o lidstvu na hraně sebezničení. Více časem na homepage.

Read this next