Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nechat dům prohořet, probourat bagrem či odpálit bombou? Teardown dovolí vyřádit se

Hezká předváděčka voxelové demolice.

O této nadějné hře jsme už jednou psali a nyní se objevila předváděčka nejnovějšího dema Teardown.

Soustředí se především na to, jak lze toto voxelové pískoviště různými způsoby zničit, přičemž celé to nemá daleko Minecraftu.

Pokácet strom, nebo abyste se s loďkou dostali na protější břeh, je pouze tutoriálem. Později přijde na řadu najíždění s bagrem do budov a probourání se dovnitř, jejich zapálení a postupné prohoření pater či obvodových stěn, odpálení časovanými bombami či načnutí sloupů, které po chvíli realisticky spadnou, aneb fyzika zde hraje prim. Pokud se vám nějaký požár vymkne z rukou, vezmete si do ruky hasící přístroj a vše uhasíte.

Jak říká autor videa, demolice všeho je velmi uspokojující a působí nextgen dojmem - i když tu existují určité limity, jako je "podlaha" levelu či neviditelné hranice území jako ve starých FPS. Některá náčiní zase stačí jen na určité materiály či venkovní omítku.

Když by toto blbnutí s destrukcí omrzelo, Challenge mód nabízí jednoduché výzvy, jako že v časovém limitu musíte odpálit určité věci a pak ze scény odjet autem. V plné verzi Teardown má být i kampaň s příběhem, ale více různých prostředí jsme zatím v pohybu neviděli. Každopádně je plán vypustit Early Access verzi s omezeným obsahem (jako ve videu níže) ještě letos.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments