If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ZÁZNAM druhého živého vysílání UbiSoft Forward

+ proslov šéfa.

UPDATE - vzhledem k únikům o Prince of Persia: Sands of Time remake a Immortals: Fenyx Rising tam asi moc překvapení nebude, ale třeba se francouzský výrobce vytasí s něčím dalším (?). ZDE ZÁZNAM:

Cover image for YouTube videoUbisoft Forward Livestream - September 2020
Cover image for YouTube videoUbisoft Forward: Official Livestream – September 2020

Ještě před vysíláním, které začne od 20:00 na této adrese nebo na Twitch, přišel šéf Yves Guillemot s krátkým povídáním, kterak firmu očišťují od závadného obsahu a zaměstnanců obtěžujících ostatní. Cílem je, aby se tyto nepříjemnosti nemusely řešit na samotné akci, kde bude určitě chybět opět odložené Skull and Bones.

Cover image for YouTube videoUBISOFT FORWARD SEPTEMBER LINE-UP

Původní zpráva 1.9. - Co se nevešlo nebo nestihlo do červencového vysílání, pro to bude prostor již brzy.

Francouzský výrobce oznámil, že uspořádá druhou streamovanou akci UbiSoft Forward už příští čtvrtek, 10. září ve 20 hodin našeho času. Stane se tak tedy pravděpodobně ještě před veleočekávaným PS5 vysíláním Sony někdy v polovině měsíce.

Co tam uvidíme? Nejen "povinné" zviditelnění dodatečného obsahu a aktualizací do Roller Champions, For Honor, The Division 2 a Ghost Recon Breakpoint.

Hlavními hvězdami show budou Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, Rainbow Six Siege a nová značka Immortals Fenyx Rising, dříve známá jako Gods and Monsters.

Dojít má i na dvě ještě nepotvrzená překvapení. Jedním by mohl být ten remake staré plošinovky Prince of Persia. A vůbec bychom se nezlobili, pokud by se něco povědělo o pokroku vývoje Beyond Good and Evil 2, Rainbow Six Quarantine, Skull and Bones či Far Cry 6.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments