Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Xbox Series S uvádí už i kartička k Game Pass

Jako by se nechumelilo...

Člověk se musí nevyhnutelně ptát, co má jako toto znamenat. Ale vysvětlení, že levá ruka obří korporace neví, co dělá ruka pravá, nemusí být úplně na místě.

Uživatel Twitteru s přezdívkou Brendan dostal od Microsoftu nový ovladač za ten starý rozbitý. Nakupoval přímo u Microsoftu na jeho online obchodu.

Součástí balíčku byl čtrnáctidenní přístup ke službě Xbox Game Pass Ultimate, kde se na přiloženém letáku jasně píše o Xbox Series S, jako by se nechumelilo. Přitom tenhle model konzole stále ještě nebyl oficiálně oznámen:

Čili stalo se to samé, co už začátkem srpna, kdy se Xbox Series S zmiňoval v manuálu nového ovladače.

Fanoušci se přou, co vlastně Microsoft k těmto věcem vede, jestli si je toho dobře vědom, protože už nemůže jít o pouhou chybu či únik.

Zřejmě počítal s oficiálním odhalením Xbox Series S někdy v půlce prázdnin, ale pak si to rozmyslel (že by stále čekal na kroky Sony s cenou a termínem PlayStation 5?) a bylo by už moc pracné nechávat znovu tisknout doprovodné materiály. Tak to prostě nechal plavat s tím, že se aspoň o Sku bude stále mluvit a připomínat, což ho ani nic nestojí za marketing.

Read this next