Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Neověřené spekulace o Saints Row 5

Nástupce trojky?

Platí nepsané pravidlo, že čím detailnější nějaké podrobnosti o ještě neohlášené hře jsou, tím pravděpodobněji to je výmysl či podvrh.

S tímto na vědomí to chce k spekulacím o Saints Row 5 přistupovat, i protože je zdrojem nějaký náhodný přispěvovatel na fóra 4Chan s nevalnou pověstí.

Hra má vyjít nejdříve koncem 2021, spíš ve 2022, což ladí s oficiálním odkladem od Deep Silver (Koch Media). Volition už prý pozvali nějaké členy komunity a influencery, aby jim řekli svůj názor na rozpracovanou verzi, ale vše je pod NDA.

Grafika pětky prý vypadá jako Saints Row 3 Remastered, protože nové pokračování se bude tvářit, jako že čtyřka neexistovala. Prostředí prý nebude zničitelné, ale fyzika má být mnohem lepší (ragdoll efekty) a pocit z řízení se blíží GTA5.

Jen ilustrační obrázek

Také příběh naváže na Saints Row 3, tzn. kterak se Saints stali zlou korporací a vy hrajete za nového proagonistu, i v závislosti na vašich rozhodnutích. Dějištěm má být modernizované město Stillwater z jedničky a dvojky, ale zásadně rozšířené, s novým venkovem a ostrovy.

Se superschopnostmi zde nepočítejte, zato si přizpůsobíte svou postavu, včetně oblečení, různých hejbátek pro jednotlivé části těla a penis zde bude černým houpajícím se flekem. Úpravy zbraní už nebudou lineární jako ve čtyřce, má být jen na vás, jaké nadstavby či náboje zvolíte.

Hra má údajně podporovat co-op pro čtyři, kde se obtížnost automaticky přizpůsobí aktuálnímu počtu hráčů. Mulťák má být o toulání se 32 lidí (gangů) v prostředí, kde se dynamicky aktivuje Deathmatch. Čili máte jezdit po mapě a občas se objeví výzva k tomu, ať si to s někým rozdáte, čímž získáte pod svou kontrolu určité území.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments