Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština bude překvapivě v Immortals: Fenyx Rising

+ hodina hraní, obal s ikonou pro PS5 upgrade.

Poté, co se lokalizace nekoná u Assassins Creed Valhalla ani u Far Cry 6 či Watch Dogs Legion, to docela zarazilo.

Domácí distributor Playman totiž v minulých dnech napsal na svém Facebooku následující:

"3. prosince s českými titulky uvedeme na trh akční adventuru Immortals: Fenyx Rising od Ubisoftu, vyjde ve verzích pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch a PC."

Změnil tedy snad UbiSoft svou politiku a smiloval se nad podporou trhu v pro něj malinké, relativně nedůležité zemičce, kde se obvykle prodá tolik her jako v jednom obchodě v centru Londýna?

Kdepak, jak v diskusi upozornila specialistka Kristýna Sulková, překládat se zde začalo ještě před omezením jazyků pro lokalizace u francouzkého vydavatele. Čili čeština v Immortals: Fenyx Rising bude vlastně teď existovat jen kvůli tomu, že hra byla o dlouho odložena, správně měla vyjít už loni a UbiSoftu se prostě jen nechtělo vyhodit to hotové na překladu do koše.

Watch on YouTube

Výše ještě záznam více než hodinového hraní tohoto titulu kopirujícího Zeldu, který prý musel být přejmenován z Gods and Monsters. Prý kvůli tomu, že o původní název se vede pře s Monster Beverage, kteří se domnívali, že by mohl být zaměněn s jeho energy-drinky jako Monster Army či Monster Energy Drink.

Mimochodem, takto bude vypadat krabička a všimněte si té nové ikony pravící "PS5 Upgrade Available", což působí jako taková obdoba funkce Smart Delivery na Xboxu:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Immortals Fenyx Rising

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments