Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

ZÁZNAM PlayStation 5 Showcase ze středečního večera

Tady je stream.

V moment psaní těchto řádků zbývá do minuty M ještě šest hodin. Za tu dobu stihnete dojet na kole na koupaliště 50 kilometrů a zpět, vyzvednout dítě ze školní družiny a uvařit mu něco k večeři nebo aspoň nakoupit zásoby občerstvení na jeden z posledních letních večerů sezony, který bude horký nejen teplotou.

Sony totiž dnes ve 22:00 našeho času rozjede veleočekávaný stream, který nám slíbila v sobotu.

Dozvíme se tam zcela určitě cenu PlayStation 5 a termín příchodu na trh. Aby bylo co hrát a proč o investici do této konzole vůbec uvažovat, nemohou chybět lineup startovních PS5 her (tím se myslí jak letošní rok, tak zima až časné jaro 2021) a nové trailery z řady exkluzivit od Sony Worldwide Studios.

Když to dobře půjde, dočkat bychom se měli i nějakých nově ohlášených titulů, spekuluje se o rebootu Silent Hill, Final Fantasy 16 či dalších. Celé by to mělo trvat 40 minut, kam se toho vejde spousta, když nepředpokládáme obtěžování fiskálními výsledky, dlouhými proslovy atd.

Za nás se na tuto akci o PS5 nesmírně těšíme a níže najdete její oficiální stream v původním anglickém znění, bez jakýchkoli zbytečných řečí a ruchů okolo. Po skončení vás budeme ihned o všem důležitém souhrnně informovat a půjdeme kvůli tomu spát klidně až nad ránem, jak jste na Eurogameru po těch všech letních streamech zvyklí:

Watch on YouTube

Read this next