Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Marvel's Avengers na GeForce NOW, startují prodeje GeForce RTX 3080

+ Nvidia ovladače pro Mafia: Definitive Edition.

Abyste byli řádně připraveni na příští pátek 25. září, kdy vyjde Mafia: Definitive Edition, stáhněte si poslední ovladače od Nvidia odsud. Jedná se o verzi 456.38 WHQL s datem 17. září, vhodné jsou i pro novou řadu grafických karet RTX 30.

Prodeje modelu GeForce RTX 3080 začaly včera a jak známo, k nákupu je připraven také dárek. Po omezenou dobu hráči, kteří si zakoupí GeForce RTX řady 30 nebo počítač s těmito GPU, získají digitální kopii PC verze Watch Dogs: Legion a předplatné cloudové herní služby NVIDIA GeForce NOW na jeden rok. Více informací naleznete zde.

Hráči PC verze Fortnite si na RTX GPU budou od 17. září moci zapnout ray-tracované efekty a DLSS. V následujících týdnech se tato vylepšení ve Fortnite zpřístupní také majitelům Founders členství ve službě GeForce NOW. Podrobnější informace budou brzy následovat.

Watch on YouTube

Dále - na PC, Mac, SHIELD TV, zařízení s OS Android nebo Chromebooku je nyní možné si prostřednictvím GeForce NOW zahrát novinku Marvel's Avengers od Crystal Dynamics a Square Enix.

Marvel's Avengers jsou epickou akční adventurou z pohledu třetí osoby, která kombinuje originální příběh se hrou pro jednoho hráče i kooperativním zážitkem. Online lze utvořit až čtyřčlenný tým Avengerů s mimořádnými schopnosti a hráči si mohou uzpůsobit rozrůstající se soupisku hrdinů.

Game Ready na GeForce NOW znamená, že hráči mohou své oblíbené hry spustit téměř ihned bez zdlouhavé instalace a užívat si hraní v cloudu při 1080p a 60 FPS na většině svých zařízení včetně Chromebooků. Využívá výhod Game Ready ovladačů pro lepší výkon a nabízí okamžité updaty. Pokud hry podporují RTX, mohou se uživatelé těšit také na skvěle vypadající grafiku s ray tracingovými efekty a DLSS 2.0.

Tento týden přibývá do knihovny GeForce NOW pět her včetně již zmíněných Marvel's Avengers a Hunt: Showdown od Cryteku, který se na službu vrací. Probíhají také práce na přidání her, které Epic Vault přináší pravidelně každý týden zdarma, tentokrát jde o Stick It to the Man. Potvrzení nových her přichází vždy v rámci čtvrtečního oznámení.

Kompletní přehled nových her následuje níže:

  • Marvel's Avengers
  • Stick It to the Man (zdarma na Epic Game Store od 17. do 24. 9.)
  • ULTRAKILL
  • Zero Escape: The Nonary Games
  • Hunt: Showdown

Read this next