If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Užijte si rvačky bez omezení ve WWE 2K Battlegrounds

Dnes vychází + startovní filmeček.

Nastal čas, aby si hráči všech úrovní a dovedností obuli boty a vstoupili do ringu WWE 2K Battlegrounds, který je ode dneška k dispozici.

Hra, kterou vyvinula společnost Sabre Interactive, je nyní dostupná na PlayStation 4, rodinu Xbox One, Windows PC (skrze Steam), Nintendo Switch a Stadia.

Obsahuje různé power-upy, speciální pohyby, netradiční předměty na blízko a interaktivní prostředí, které posunou zápas na další úroveň. Hráči mohou čelit výzvám sami, soutěžit s přáteli a rodinou z pohodlí gauče nebo online v kooperativních režimech pro více hráčů.

Startovní filmeček:

Cover image for YouTube videoWWE 2K Battlegrounds - Undertaker Family Brawl Launch Trailer | PS4

"Jsme nadšeni, že můžeme WWE 2K Battlegrounds přidat do rostoucího portfolio WWE a licencovaných sportovních her 2K a nabídnout tak hráčům další způsob, jak si užít videohry z řady WWE," řekl David Ismailer, prezident společnosti 2K. "Tento arkádový styl nabízí zcela odlišný zážitek z naší franšízy simulací WWE 2K a sběratelských her WWE SuperCard, kterou si fanoušci určitě užijí". Seznam čítá více než 70 Superstars WWE, Hall of Famers a Legends bude k dispozici v WWE 2K Battlegrounds při vydání s vice než 60 dalšími Superstars, které jsou aktuálně naplánovány prostřednictvím bezplatných stahovatelných aktualizací. Včetně "Macho Man" Randy Savage, Ultimate Warrior, Ric Flair a mnoho dalších. Pestrý seznam postav umožňí hráči oživit nespočet legendárních bitev, včetně Andre the Giant™ vs. Undertaker®, Roman Reigns® vs. The Rock, Charlotte Flair® vs. Beth Phoenix®, Stone Cold Steve Austin® vs. John Cena, Edge® vs. AJ Styles a mnoho dalších. Hráči mohou také vytvářet své vlastní WWE Superstars v Superstar Creator a měnit tak velikosti těla, rysy obličeje, oblečení, vlasy a styl boje. Všechny Superstars využívají jeden z pěti stylů boje - Powerhouse, Technician, High-Flyer, Brawler a All-Rounder - přičemž každá má vlastní bojové pohyby, silné a slabé stránky. Arkádové útočné a obrané power-upy, jako Flaming Fist, Ice Breath and Earthquake, které nabízejí další dimenzi strategie, která může rychle obrátit vývoj zápasu. "WWE 2K Battlegrounds představují novou kapitolu našeho partnerství s 2K," uvedla Sarah Cummins, viceprezidentka WWE pro spotřební zboží. "Kombinace špičkových arkádových akcí, společenské zábavy pro přátelé a rodinu, fantasy zápasů mezi současnými WWE Superstars a Legendami udrží fanoušky v křesle."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments