Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Watch Dogs 2 zdarma, stejně jako Football Manager 2020

Epic jede bomby.

Druhý díl hackerské akce ze San Francisca nikdy žádný větší úspěch nesklidil, asi kvůli "děsně cool" hipsterské stylizaci či okoukané hratelnostní formulce, na rozdíl od populární jedničky.

I kvůli potřebě zviditelnění této série před příchodem Watch Dogs: Legion koncem října se nyní UbiSoft dohodl s Epic Games Store, že umožní tamní rozdávání Watch Dogs 2 pro PC zcela zdarma.

Tuto plnou hru si můžete stáhnout už nyní a to až od příštího čtvrtka, tzn. do 24. září. Stačí zajít sem a máte ji natrvalo ve vaší knihovně.

I další volně dostupná hra pro tento týden patří mezi špičku v oboru - fotbalový manažer Football Manager 2020 od Sports Interactive a SEGY z loňského podzimu. Běžně stojí na Steamu 55 eur, tady je k mání bezplatně. V době, kdy se opět uvažuje o zavření fotbalových lig kvůli koronaviru, lákavá nabídka.

Jiným šokem je, že od 24. září, tedy od dne oficiálního vydání, bude na Epicu k mání zdarma i nová verze Rollercoaster Tycoon 3. Tahle Complete Edition pro PC přitom byla teprve nedávno ohlášená. Po srpnovém udělání toho samého s Total War: Troy jde o druhý zásadní úlovek tohoto obchodu v oblasti premiér, navíc vedle modernizovaného originálu v balení získáte i dva datadisky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Football Manager 2020

PC, Mac

Watch Dogs 2

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments