If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ovladače Nvidia Reflex do Call of Duty: Modern Warfare a Warzone

+ DLSS 8K Ultra Performance Mode v Control a Death Stranding.

Populární tituly Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone nabídnou hráčům lepší odezvu díky inovativní funkci NVIDIA Reflex. Jde o revoluční sadu GPU, G-SYNC monitorů a herních technologií meřících a redukujících systémovou latenci v kompetitivních hrách.

Call of Duty: Modern Warfare a Call of Duty: Warzone se s podporou NVIDIA Reflex připojují k Fortnite a Valorant. Podporu ohlásily také další tituly, mezi něž patří Apex Legends, Call of Duty: Black Ops Cold War, Cuisine Royale, Destiny 2, Enlisted, Kovaak 2.0 a Mordhau. Download zde.

"Game Ready ovladače jsou hráčům k dispozici v den vydání většiny hlavních titulů, nebo ještě před ním. Nabízejí optimalizaci pro co nejlepší výkon a ničím nerušený zážitek ze hraní. Všechny NVIDIA Game Ready ovladače nesou certifikaci Microsoft WHQL," připomněla tiskovka.

Jinak jsou také venku patche pro oblíbené hry Control a Death Stranding přidávající podporu pro DLSS 8K Ultra Performance mód. Ten využívá nový model AI vytrénovaný na super vysokém rozlišení a vytvořený na míru pro hraní v 8K.

Výsledkem je kvalita obrazu srovnatelná s nativním rozlišením dosažená renderováním pouze jedné devítiny pixelů. V podporovaných hrách tedy budou nyní dostupné 4 módy kvality DLSS - Quality, Balanced, Performance a Ultra Performance. Hráči díky tomu budou mít větší možnost volby.

Mezi další tituly s ohlášenou podporou módu DLSS 8K Ultra Performance patří: Boundary, Bright Memory: Infinite, Justice, Minecraft s RTX Beta pro Windows 10, Ready or Not, Scavengers, Watch Dogs: Legion a Wolfenstein: Youngblood.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare

Video Game

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments