Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Watch Dogs: Legion dostupné také v cloudu

+ další novinky od Nvidia.

Game Ready na GeForce NOW tento týden přinášejí podporu pro NVIDIA Highlights do Rocket League na Epic Games Store a také návrat demo verze Ghostrunner s novou úrovní. Oznámena byla také podpora očekávaných Watch Dogs: Legion.

Zatímco se hráči plně věnují hře, dokáží NVIDIA Highlights automaticky zachytit vítězné góly nebo důležité zákroky a umožní pak tyto záběry snadno sdílet s přáteli na sociálních sítích. Technologie využívá chytré rozpoznávaní vzorů a obrazu běžící v cloudu. Videa jsou uložena lokálně a lze je tedy snadno editovat.

Rychlá parkourová akce Ghostrunner se tento týden dočkala nového dema s novou úrovní. Je dostupné na Steamu, odkud jej lze streamovat na GeForce NOW. Science fiction titul s cyberpunkovými a postapokalyptickými prvky vyjde 27. října.

Třetí pokračování série Watch Dogs vychází 29. října. Bude se odehrávat v Londýně blízké budoucnosti sužovaném nadvládou autoritářských oportunistů. Naskočit do příběhu budou moci i majitelé GeForce NOW účtu, stačí si zakoupit hru z preferovaného obchodu a mohou rovnou začít hrát bez dlouhých čekání na stažení a instalaci. Tento týden přibývají 4 hry do GeForce NOW knihovny. Patří mezi ně kouzelnický free-to-play battle royale titul Spellbreak od studia Proletariat. Dalším zajímavým titulem je Hunt: Showdown od známého studia Crytek, který se vrací s malým zpožděním. Jde o kompetitvní PvP hru od tvůrců Crysis s temnou atmosférou a napínavým bojem o přežití. Kompletní seznam her je k dispozici níže:

  • Spellbreak
  • Blade and Soul
  • Dungeon Siege
  • Hunt: Showdown

Read this next