Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Noirový režim do Mafia 1 remake v patchi

+ výčet změn.

Studio Hangar 13 dnes vydalo aktualizaci pro hru Mafia: Definitivní edice na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Tato aktualizace řeší řadu připomínek hlášených hráči a rovněž rozšiřuje hru o následující nové prvky, které si asi oblíbíte:

Úprava možností HUD - můžete je využít například k samostatnějšímu průzkumu prostředí města Lost Heaven nebo ke snímání zvlášť elegantních snímků obrazovky:

  • Můžete zapnout či vypnout zobrazení ukazatele hlavního cíle.
  • - Můžete zapnout či vypnout označení nepřátel na minimapě, a to na všech obtížnostech. (Kromě klasického režimu byly ukazatele nepřátel vždy zapnuté.)
  • - Můžete zapnout či vypnout orientační možnosti, jako jsou navigace dle zatáček a minimapa.
  • - Můžete aktivovat nový režim minimálního HUD, čímž dojde během hry ke skrytí prvků HUD v podobě minimapy, tachometru a navigačních textů.

Režim Noir - Povolením režimu Noir si můžete hru Mafia: Definitivní edice i její filmové sekvence vychutnat v klasickém černobílém zobrazení. Režim Noir lze zapnout či vypnout z obrazovky s možnostmi hry.

Obsah do volné jízdy - Když už si teď plnými doušky můžete vychutnat režim volné jízdy, můžete v závislosti na vybraném vozu a zvolené cestě objevit několik nových herních prvků, kterými jsme tento režim rozšířili. Jejich odhalení ale už necháme na vás a pouze vám popřejeme příjemné cestování po ulicích města Lost Heaven.

Tato aktualizace hry Mafia: Definitivní edice přináší kromě jiných následující opravy:

Byl vyřešen zaznamenaný problém, který po splnění volitelných misí Lucase Bertoneho mohl znemožňovat odemykání správných vozidel v garáži hráče. Hráči, kteří dané mise úspěšně splnili, najdou při příštím spuštění hry ve své garáži všechna správná vozidla.

Byl vyřešen problém, jenž dle některých zpráv během mise „Kněz" znemožňoval spuštění speciální animace.

Byl vyřešen zaznamenaný problém, kvůli němuž mohlo během určitých filmových sekvencí docházet k zobrazení černé obrazovky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia: Definitive Edition

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments