Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zaostřeno na vozidla a oblečky z Cyberpunk 2077

Poslední matroše i o jejich přizpůsobení.

Dopravní prostředky jsou v listopadovém Cyberpunk 2077 natolik důležité, že jim CD Projekt Red věnoval velkou část z posledního vysílání Night City Wire, které proběhlo ze včerejška na dnešek.

Auta jsou rozdělena do pěti kategorií: ekonomická, ředitelská, heavy duty, sportovní a hyperauta. Ta první jsou nejlevnější, ta druhá zmíněná naopak nejdražší. Pod heavy duty spadají kamiony a tanky, zatímco hyperauta jsou navržená pro maximální rychlost a komfort.

Vedle fiktivních vozů ve hře najdete také skutečná vozidla, jako třeba 1977 Porsche 911, které bude mít postava zahraná Keanu Reevsem (Johnny Silverhand). Nablýskané sportovní káry navíc můžete plně přizpůsobit k obrazu svému.

Vozy si můžete před sebe nechat vytvořit jednoduchým stiskem tlačítka jako koně v Zaklínači 3. Použijete je pak pro přesuny po městě nebo do jeho okolí (Badlands), případně i v samostatných závodech rozroušených po herním světě.

Watch on YouTube

Dále jsme se dozvěděli, že se polským vývojářům povedlo nemožné - Cyberpunk 2077 bude hned 19. listopadu k dispozici i na streamovací službě Google Stadia.

Hráči si budou moci přizpůsobit také oblečení, aby se správně hodilo k jejich postavě a způsobu hraní. Na výběr bude spousta různých stylů, ať už jde o ten barevný pro celebrity, jiné pro vyšší bohatou třídu či neomilitarismus.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next