If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datum Borderlands 3 pro nextgen a co budou umět

+ kdy příští stream?

Připravte se na novou generaci chaosu! "Jsme hrdí, že můžeme potvrdit upgrade na novou generaci Borderlands 3, která bude k dispozici s nástupem nových konzolí od společností Microsoft a Sony," praví dnešní tisková zpráva domácího distributora Cenega Czech.

Hra bude k dispozici souběžně s uvedením konzolí na trh, tedy 10. listopadu pro Xbox Series X / S a 12. listopadu pro PlayStation 5 (pro regiony USA, Japonsko, Kanada, Mexiko, Nový Zéland, Austrálie a Jižní Korea) a 19. listopadu pro zbytek světa. Hráči, kteří již vlastní nebo si zakoupí kopii hry i na konzoli nové generace, si budou moci stáhnout upgrade v rámci stejné rodiny konzolí zcela zdarma.

Hra Borderlands 3 byla optimalizována tak, aby využila výhody výkonu nových konzolí, který přinese do světa Borderlands novou úroveň grafické věrnosti. Zvýší se zobrazení na 60 FPS a 4K rozlišení pro jednoho hráče, ale i online kooperaci, která bude podporovat možnost tří až čtyř hráčů pro místní hraní. Vertikální rozdělení obrazovky pro dva hráče bude také přidáno na Xbox One a PlayStation 4 skrze bezplatnou aktualizaci, která dorazí opět 10. a 12. listopadu.

Majitelé hry na platformách současné generace mohou přejít na verzi nové generace snadno, ve stejné rodině konzolí. Pokud vlastníte hru na Xbox One budete moci hrát verzi pro Xbox Series X / S a pokud vlastníte hru pro PlayStation 4, budete moci hrát verzi pro PlayStation 5. Váš doplňkový obsah a uložené soubory lze snadno přenést na konzole nové generace ve stejné rodině, takže můžete začít tam kde jste skončili. Pokud nyní vlastníte Borderlands 3 na disku, bude nutné mít příští generaci také s mechanikou na disk.

"Pokud pro tebe bude zkušenost na nových konzolích s Borderlands 3 tou první, tak tě vítáme na večírku! Borderlands 3 tě zavede do světa Vault Hunters, ti se rozdělují na 4 třídy s různými dovednostmi, schopnostmi a přizpůsobení jenž hledají různé poklady. Zahrajte si sólo nebo se spojte s přáteli, probojujte se nepřáteli, získejte kořist a zachraňte svůj domov, před krutými vůdci této galaxie a pak pokračujte ve svých dobrodružstvích v rozšiřujících balíčcích, které doplňují kampaň a dalších připravovaných DLC," připomněl oficiální popisek.

Během speciální epizody The Borderlands Show, která proběhne 29. října v 18 hodin na kanálu Borderlands Twitch, uveřejní výrobce další informace.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 3

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments