Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přidejte si do Civilizace 6 piráty

Nový scénář.

Říjnová aktualizace pro legendární tahovou strategii Sida Meiera je tady a přináší s sebou piráty.

Scénář Piráti je pro 1-4 hráče, vypráví o honbě za pokladem a slávě na širém moři. Hráči si vyberou jednu ze čtyř frakcí - Dread Pirate, Privateer, Swashbuckler a Hoarder - každá má jedinečné schopnosti, které mění herní styl. Kromě nových frakcí se hráči budou muset vypořádat s britskými, španělskými, francouzskými a nizozemskými námořnictvy, kteří jsou odhodlání je poslat do skřínky Davyho Jonese.

Watch on YouTube

Scénář Piráti obsahuje nové aktualizovanou grafiku, které dává hře tropický nádech. Je možné ji přehrát na jedinečné ručně vyrobené mapě anebo výběrem mapového skriptu, který poskytuje každému jiné zobrazení. Tým Firaxis si prý vzal inspiraci z tématicky příbuzné hry Sid Meier's Pirates! Fanoušci klasické hry budou nadšení až uvidí, jak vše bylo přizpůsobeno Civilization 6.

Scénář Piráti je součástí plánované aktualizace, která bude k dispozici už od zítřka, 22. října. Tato aktualizace je jednou z mnoha bezplatných aktualizací, které jsou součástí velkého obsahového plánu pro Civilization 6 a to pro každého, kdo vlastní plnou hru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Civilization VI

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments