Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavný obsah Rotten Autumn do Mortal Shell zdarma

Souběžně s krabicovkou i u nás.

Od srpnové premiéry digitální verze uplynulo pár měsíců a od včerejška je v prodeji krabicová edice Mortal Shell i u nás.

Studio Cold Symmetry si při této příležitosti připravilo zdarma šířený dodatečný obsah s názvem Rotten Autumn, který má být takovým poděkováním všem přiznivcům a kupujícím.

Do tohoto vychvalovaného akčního RPG ve stylu Dark Souls přidává nový Photo mód či alternativní hudbu pro bitvy s bossy od Rotting Christ.

Vedle toho přináší další speciální předměty, nový mini úkol a jiné drobnosti.

Watch on YouTube

"Připravte si pevné nervy. Budete je potřebovat při hraní divokého akčního RPG Mortal Shell, které prověří vaši příčetnost a houževnatost v roztříštěném světě. Zatímco zbytky lidstva upadají a podléhají rozkladu, fanatičtí nepřátelé obsazují trosky. Nemají žádné slitování a vaše přežití tak záleží na prvotřídním instinktu, přesnosti a instinktech. Vystopujte ukryté svatyně oddaných stoupenců a odhalte jejich pravý účel.

Posedněte ztracené válečníky: Můžete objevovat ztracené ostatky poražených válečníků. Probuďte tyto smrtelné schránky, obsaďte jejich těla a výrazně si rozšiřte chápání rozmanitého bojového mistrovství.

Čelte silným soupeřům: Vaše cesta je lemována protivníky oddanými nevyzpytatelným bohům. Pohleďte na tvory politováníhodné i groteskní, seberte odvahu a utkejte se s nimi.

Železo ostří železo: Souboje jsou strategické, promyšlené a nemilosrdné. Meč používejte jen tehdy, když se naskytne vhodná příležitost.

Mortal Shell vyšlo 23. října na PlayStation 4, Xbox One a PC v balení s artbookem a plakátem. U některých prodejců najdete další bonusy."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mortal Shell

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments