Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Připomenutí brzké GOTY edice Sekiro: Shadows Die Twice

+ nové detaily a vizualizace.

Na to, že původní hra vyšla už v březnu 2019, je na takovou re-edici docela pozdě. Každopádně bude atraktivní i pro majitele základní hry a dosavadních přídavků.

From Software, kteří jsou vytíženi se stále neviditelným Elden Ring, totiž souběžně s Game of the Year edicí Sekiro: Shadows Die Twice vypustí aktualizaci zdarma.

Jak jsme už jednou psali, ta přinese všem hráčům tohoto bestselleru nové režimy o výzvách s bossy, nahrávky hráčů či odemykatelné skiny. S DLC se nadále nepočítá, na rozdíl od Bloodborne či Dark Souls. Venku bude už 28. října a to globálně, nejen v tom Japonsku. Nový trailer:

Watch on YouTube

Japonský PS Blog ještě nabídl pár dalších detailů a obrázků.

Do Demon Buddha menu přibudou položky "Rematch with an Exceptional Strong Man" a "Continuous Battle with an Exceptional Strong Man", v nichž se utkáte s mnoha bossy za sebou.

Fyzická síla postavy zde bude totožná jako v hlavním příběhu, ale útočná síla bude zamknuta nehledě na pokrok v příběhu. Jakmile boj skončí, vrátíte se do původního světa s předměty, co jste použili, a peníze budou vráceny na originální úroveň.

Na výběr budete mít ze čtyř cest s bossy, které musíte zdolat v určitém pořadí. Po zabití každého máte čas na odpočinek, abyste zotavili obdržené rány a připravili se na příští bitvu.

Zajímavé je, že boss, který se vyskytuje na konci každé z tras, má název jako "Shinju Genichiro", který nebyl v původním hlavním příběhu.

Hráči si také budou moci změnit svou vizáž, a to z možností "Shura", "Ashiname no Konin" a "Tengu".

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sekiro: Shadows Die Twice

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments