If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co vás čeká, když zapnete Xbox Series X? A další lednice pro influencerku

+ vylepšení Gears 5 a přírůstky na Game Pass.

Už to není takové terno jako před pár měsíci, když ještě byly nové konzole přísně střeženým tajemstvím a neměl k nim přístup kdekdo. To neoficiální rozbalování z půlky října bylo rozhodně lákavější.

"Podívejte se, co vás čeká, až zapnete konzole nové generace Xbox Series X|S," tak Microsoft uvádí nové čtvrthodinové video, v němž si dva borci povídají, jak báječný je dashboard konzole a jak se těší na zahrání všech multiplatformních her.

Řeč se stočí také na zpětnou kompatibilitu, Smart Delivery, Quick Resume, ovladač, tlačítko pro sdílení, obchod Xbox Store a jiné funkce.

Cover image for YouTube videoXbox Series X|S – Official Next-Gen Walkthrough – Full Demo [4K]

Opakovaný vtip už není vtipem, praví staré pořekadlo. Nicméně MS ho nedbal a poslal další xboxovou lednici v nadživotní velikosti ve stylu konzole Series X ještě jiné influencerce jménem iJustine.

Tím sice dosáhl milionu zhlédnutí na jejím YouTube kanálu, leč to víkendové se Snoop Doggem nám přišlo lepší.

Cover image for YouTube videoXbox Series X Fridge Unboxing

Gears 5 jinak na Xbox Series X dostanou aktualizaci s režimem New Game+ (dvě nové obtížnosti, další skiny pro postavy a zbraně, mutátory, achievementy), Batistou z WWE do příběhové kampaně, rozšířením multiplayeru ve 120fps i hezčím stínováním, filmečky v 60fps a vyšším nastavením grafiky než na Ultra svého času na PC (vyšší kvalita grafických podkladů v pasážích z otevřeného světa).

Cover image for YouTube videoGears 5 - Official Xbox Series X & S Update Trailer

Poslední související zprávou od MS jsou přírůstky na službě Xbox Game Pass pro přelom října a listopadu, v čele s PUBG, Full Throttle Remastered či Comanche.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments