Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Far Cry 6 i vše ostatní od UbiSoftu na PS5 a Xbox Series X v 60fps a 4K

Souhrnné potvrzení + dokončení Immortals.

Něco z toho už prosáklo z obchodů či různých rozhovorů, teď to francouzský výrobce potvrdil v souhrnném oznámení na svém webu.

Všechny budoucí hry UbiSoftu od listopadu dál poběží na PlayStation 5 a Xbox Series X v rozlišení 4K a 60 snímcích za vteřinu.

Týká se to nejen Far Cry 6 a Assassins Creed Valhalla, ale také Immortals Fenyx Rising, onlinovky Riders či starších her jako For Honor (začátek prosince) a Rainbow Six Siege, kde to bude až 120fps.

Jedinou výjimkou budou za pár dnů vycházející Watch Dogs Legion, kteří na PS5 a XSX zvládnou jen 30fps a 4K, zato s raytracingem.

U všech nových her platí, že půjde upgradovat z oldgen verze na nextgen verze zdarma.

Podpora HDR je slíbena u Immortals a Riders, zatímco v kubánské FPS a vikingské akci o něm zmínka chybí. Tam se naopak vyzdvihují přínosy ultra rychlého SSD disku pro načítání v obou nadcházejících konzolích.

Bude to jinak poprvé, co nové díly sérií Assassin a Far Cry pojedou na konzolích v 60 snímcích za vteřinu. A na co se můžete těšit v Season Pass pro Valhalla?

Watch on YouTube

Co se týče slabšího modelu Xbox Series S, k němu bylo pouze upřesněno, že For Honor pošlape maximálně v 1080p. U ostatních připravovaných her nebylo rozlišení na Xbox Series S stanoveno.

UbiSoft také dal na vědomí, že hra Immortals Fenyx Rising už dosáhla tzv. GOLD statusu, čili nic neohrozí její vydání začátkem prosince.

Read this next