Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Watch Dogs: Legion se na Xbox One X zasekává a přehřívá konzoli

Zjištění recenzentů.

Výrobci velkých her jsou pod enormním, dalo by se říct bezprecedentním tlakem, když musejí uvést na trh souběžně verze her pro staré konzole i nextgen konzole. Do toho spousta omezení a restrikcí kvůli covid-19, ale odklad často není možný.

Z toho pak pramení některé nedokonalosti, jaké zjistili recenzenti brzkého Watch Dogs: Legion. Review-verze této hackerské akce z Londýna totiž nešlape tak, jak by měla.

Běžné hráče to nemusí zase tolik zajímat, protože je dost dobře možné, že Day 1 patch to opraví a jich se to už vůbec týkat nebude. Anebo také ne...

Kolegové z britské centrály Eurogameru i další recenzenti hlásí, že v této hře od UbiSoftu je nemilý bug, který znemožňuje jakýkoli další pokrok v kampani.

Prý k tomu dochází na konzoli Xbox One X, zhruba šest až osm hodin od začátku hry. Jedná se o misi s názvem "I kid you not - 404".

Hra tam v určitém okamžiku zamrzne a pak majitel konzole dostane varování, že se Xbox One X přehřívá, tudíž musí být urychleně vypnutý. Přitom tahle konzole je tou, kterou francouzský výrobce hry doporučuje k recenzování, protože je tou nejvýkonnější momentálně široce dostupnou, nepočítáme-li PC.

Na ostatních platformách se tato chyba prý nestává, přesto recenzenti na sociálních sítích radí, ať raději s koupí tohoto titulu vyčkáte, až bude lépe vyladěn.

UbiSoft jim prý dal na vědomí, že kutí nějaký hotfix, který by měl být k mání koncem tohoto týdne. Z tohoto důvodu si ani v řadě médií nepřečtete recenze, které tím pádem musely být odloženy na později.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs Legion

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments