If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Procházka podél palet plných PlayStation 5 ve skladu

+ více využitelného místa na SSD a vlastnosti Fortnite na nextgenu.

Skladníci obvykle mívají zákaz natáčet cokoli uvnitř, i tam nosit mobilní telefon. Ale nějakému odvážlivci se ho tam podařilo propašovat a pokoutně pořídit následující krátkou nahrávku, která přesvědčí o tom, že příchod PlayStation 5 je skutečně na spadnutí.

Neni jasné, odkud přesně video nahozené na Reddit pochází - má se za to, že buď jde o velkosklad Amazonu či Best Buy, jisté to ale není.

Na paletách se tam nacházejí minimálně stovky krabic s PS5, možná více. Všimněte si, že to jsou všechno dražší modely s Blu-Ray mechanikou, po těch levnějších digitálních není ve videu ani památky.

Cover image for YouTube video

Podle posledních, stále neověřených úniků má jinak čerstvě zakoupená PS5 nabídnout uživatelům okolo 712 GB využitelného volného místa na SSD. To je trochu více, než se psalo začátkem října těch 664 GB. Pokud by se to potvrdilo, zabíral by operační systém konzole jen zhruba 60 GB.

Cover image for YouTube videoPlayStation 5: Alles was ihr zu Hardware & Zubehör wissen müsst!

Epic zase na homepage oznámil detaily, v čem bude Fortnite lepší na nových konzolích a to hned od prvního dne po jejich příchodu na trh.

Na PlayStation 5 i na Xbox Series X si hráči shodně užijí 4K v 60fps (na Xbox Series S půjde jen o 1080p a 60fps), dynamickou vizuální stránku a fyziku, rychlejší systém match-makingu a vylepšený režim split-screenu.

Pouze v PS5 verzi Fortnite pak najdete podporu ovladače DualSense a Aktivit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fortnight

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments