Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Desetihodinové demo Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age je i na Steamu

Vylepšená Definitive Edition JRPG.

Naskytla se příležitost předčasně zahájit svou epickou cestu ještě před vydáním plné verze začátkem prosince.

Square Enix totiž vydali hratelné demo Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age v Definitive Edition, což je vylepšená verze původního japonského RPG z roku 2017. Existovat pak bude pro PC, PS4 i Xbox.

Hratelná ukázka je ke stažení ze Steamu, ale i na konzolích. Demo hráčům nabídne až 10 hodin obsahu ze hry, slíbili na blogu.

Watch on YouTube

"Ocitnete se v roli Luminaryho, mladého muže, který se vydá vstříc osudu, jenž mu změní celý život. Demo předvádí i nové funkce a vychytávky, který zlepší celkový herní zážitek, včetně zrychlení bitev, japonský a anglický dabing, symfonický soundtrack... Nebo fotografický režim, díky kterému můžete zaznamenat nádherné scenérie krajiny, kterou se budete toulat. Tento obsah je pouze zlomkem toho, co vás v přepracované verzi čeká. Nové příběhy postav, vylepšený systém zpracovávání a možnost hrát celou hru ve 2D tak, jako byla klasická hra ze série Dragon Quest," informoval nás distributor Cenega Czech.

Pokrok z dema bude možné přenést do plné hry, ale netýká se to verze ze Steamu kvůli způsobu jeho fungování. Jako bonus hráči, kteří dokončí hlavní scénář v demu, dostanou tři "Seed of Skill", které odemykají další dovednosti a lze je použít buď v demu nebo pak v plné hře.

Read this next