If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přiblíženy nextgen vychytávky v EA hrách jako Star Wars: Squadrons, FIFA 21 či Apex Legends

Odfláknutá práce?

Ani EA samozřejmě nemohou zůstat pozadu za UbiSoftem, Activision či dalšími firmami, které se už s tímto oznámením vytasily před pár týdny.

Na svém webu dnes nastínili, jaké nové vlastnosti máte očekávat od PlayStation 5 a Xbox Series patchů pro jejich hry z poslední doby. Venku tyto aktualizace mají být hned v den premiéry konzolí.

Star Wars: Squadrons bude umět variabilní obnovovací frekvence a také se můžete rozhodnout, jestli na Xboxu chcete hezčí grafiku (lepší nasvícení, 1440p v 60fps na S a 2160p v 60fps na X) nebo plynulost (od 1440p ve 120fps po 2160p ve 120fps). Krásnější nasvícení bude i na PS5, leč rozlišení a framerate zůstanou jako dosud na PS4 Pro.

U Apex Legends se asi trochu nestíhá, protože u nich je zatím slíben jen nárůst výkonu až do 1440p. Více vychytávek pro nové konzole dorazí do této F2P akce až příští rok.

U sportovních her jako UFC 4, NHL 21, Madden NFL 21 a FIFA 21 je jasnou věcí zrychlené načítání a plynulejší framerate. Nic dalšího EA nesdělili, což může být považováno za zklamání. Pouze avizovali, že Xbox Series X verze bude běžet podobně jako ta na Xbox One X, verze pro Xbox Series S bude podobná Xbox One S a PS5 verze zase PS4 Pro. To samé ostatně platí pro Need for Speed Hot Pursuit Remastered.

Došlo dokonce také na The Sims 4 pro PS5/XSX, v nichž bude základní hra i s veškerými datadisky s rychlejším loadováním a plynulejším chodem.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Apex Legends

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

See 2 more

Star Wars: Squadrons

PS4, Xbox One, PC

The Sims 4

PS4, Xbox One, PC, Mac

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments