If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První drobky o Battlefield 6 a videosrovnání Need for Speed Hot Pursuit Remastered

+ výsledky hospodaření EA.

Šéf Andrew Wilson na fiskální konferenci k finančním výsledkům Electronic Arts za jejich druhé čtvrtletí (meziroční růst tržeb o 8 procent) přinesl první detaily o příštím dílu Battlefieldu.

Rozsah hry prý bude naprosto nevídaný, něco, co tu dosud ještě nebylo.

"Technický pokrok nových konzolí umožní našemu týmu dodat hráčům opravdovou nextgen vizi této série. DICE je jedním z nejtalentovanějších studií na světě a nedávno jsme ho ještě posílili zvučnými jmény z celé branže," slíbil. Už probíhá interní testování a prý dostávají i od komunity nadšenou zpětnou vazbu.

Bylo zároveň znovu potvrzeno, že Battlefield vyjde na Vánoce 2021 (pouze pro PC a PS5/Xbox Series) a že bude řádně oznámen na jaře příštího roku.

Další z celkových šesti AAA her pro období od jara 2021 do zimy 2022 bude to nové Need for Speed od Criterionu, prý s úžasným vizuálním pokrokem.

EA jinak brzy hodlají oznámit datum nějakého remasteru (asi Mass Effect Trilogy) a indie titulu z EA Originals. Obě hry mají stihnout vyjít do konce března příštího roku.

Předplatné EA Play má aktuálně přes 6,5 milionu aktivních uživatelů a EA Sports Ultimate Team letos hrálo 30 milionů lidí.

Níže ještě neoficiální videosrovnání Need for Speed: Hot Pursuit Remastereed s originálem:

Cover image for YouTube videoNeed for Speed: Hot Pursuit Remastered Vs Original Graphics Comparison, Enhancements, and More

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments