Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeština pro Assassins Creed Valhalla - jak to momentálně vypadá?

+ další lokalizační novinky od Farflame.

Pro fanoušky série Assassins Creed a zejména pro fanoušky češtin přinesl v minulých dnech lokalizační tým Farflame vlastní velké video o Valhalla.

Najdete v něm souhrn informací jednak o chystané neoficiální češtině (viz náš dřívější rozhovor) a také o různých aspektech hry - asasínských schopnostech, příběhu, výstavbě osady, nájezdech, vybavení a herních lokacích. Něco o tom už určitě víte, ale takový souhrn různých detailů neuškodí, možná se dozvíte i něco nového.

Doporučují sledovat české titulky k videu, protože jsou v nich novější detaily. Dabing totiž vznikl jako první, takže některé informace se do něj nedostaly, nicméně v obraze většinou uvidíte, jak daná věc vypadá na videích z poslední doby:

Watch on YouTube

"Už jsme o hře zjistili pár věcí, protože na Steamu je možné si stáhnout data dopředu. Nebudeme tu ale nic spoilerovat. Během týdne zřejmě přinesu pár informací, jak to vypadá s texty. Eventuálně mě napadlo, že něco málo napíšu o jednom nebo dvou herních prvcích - ne proto, že bych chtěl nutně dělat Valhalle reklamu, ale bude to něco, co souvisí s překladem," uvedli autoři překladu.

Web Farflame.cz také v poslední době přeložil Mirrors Edge Catalyst a vydal betu češtiny, chystá první verzi češtiny pro GreedFall a opatřil přeloženými titulky videa o Sherlock Holmes Chapter One či Black Geyser.

Read this next