Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sony pogratulovala Microsoftu ke startu Xbox Series

+ další celebrita hraje na PS5, úvahy o vyšší ceně her.

Když je to tyhle Vánoce o něčem jiném než obvykle, jak kvůli COVID-19, tak kvůli nedostatku kusů konzolí (viz komentář Phila Spencera), není důvod k nějaké drsné válce. Ostatně, například v Indonésii raději dojde ke startu až 22. ledna 2021 a v Malajsii či na Filipínách 11. prosince 2020.

A pokud dokážete poblahopřát svému úhlavnímu rivalovi, který právě vyvrhl na trh to, co pracně chystal minulé roky, ukážete tím svou velikost a získáte kladné body ze všech stran.

Jako to učinil z Amsterdamu šéf celosvětových studií Sony, Hermen Hulst, který popřál vše nejlepší Xboxu k jejich startu na Twitteru:

Jejich marketing nicméně pokračuje dle plánu, například se sérií videí o celebritách, kterak hrají na PS5.

Po japonské tenisce Naomi Osaka ze včera tentokrát přišel na řadu známý americký herec a producent Michael B. Jordan, který se pustil do hraní Call of Duty a Spider-Mana.

Jeho oblíbenou hrou na PlayStation byl Resident Evil. Byl by strašně rád, pokud by si na konzoli mohl zahrát i oldschoolovou bojovku typu Marvel vs. Capcom 2. Vyslyší ho japonský vydavatel...?

Watch on YouTube

Prostřednictvím Bloombergu zase vyplavaly na světlo údajné zvěsti ohledně původních myšlenkách o nacenění her pro PS5.

Vyplývá z nich, že vlastně můžeme být rádi, že cena stoupla jen o 10 dolarů, protože se prý dříve zvažovalo, že by mohly být ještě dražší.

Jak známo, vybrané PS5 exkluzivity jako Demons Souls remake stojí 70 dolarů či eur, stejně jako nextgen verze velkých her od Take 2 typu NBA2K 21 či nextgen verze Call of Duty: Black Ops - Cold War.

Read this next