If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Startuje druhý ročník ENYAQ Hockey League, registrace je spuštěna

V NHL 21 se hraje o elektromobil a vysokou odměnu + stream.

Registrace do jediné oficiální české ligy ve hře NHL 21 odstartovaly. Zástupci všech extraligových klubů zde svedou souboje pod novým názvem soutěže ENYAQ HOCKEY LEAGUE a za podpory generálního partnera ŠKODA AUTO. Ve hře je 150.000 Kč, vítěz bude znám na začátku března 2021.

ENYAQ Hockey League se odehraje ve hře NHL 21 a stejně jako minulý rok, kdy se z výhry radovali právě hráči Mladé Boleslavi. I tentokrát se bude hrát pouze na Playstation 4. Hráči se budou utkávat v režimu Hockey Ultimate Team, který otevírá široké kompetitivní možnosti jako je nastavení sestavy a strategií či široké spektrum dostupných hráčů.

Cover image for YouTube videoStartuje druhý ročník ENYAQ Hockey League

Celá liga odstartuje kvalifikační částí, do které se může zapojit každý hráč z České republiky. Nejlepší hráči si mohou zajistit pozvánku do oficiálního draftu ligy, kde si budou extraligové kluby vybírat svoje reprezentanty pro základní část a play-off, kam musí angažovat přesně tři hráče. Ty nejzajímavější zápasy základní části a všechny zápasy play-off budou odvysílány na kanále twitch.tv/esporthokej za doprovodu profesionálního komentáře jak hokejových, tak esportových expertů.

Celkem si hráči zahrají kromě titulu šampiona o finanční odměny ve výši 150.000 Kč a také o zápůjčku nového elektromobilu ŠKODA ENYAQ iV na 4 měsíce.

Hlavním partnerem ENYAQ Hockey League ve hře NHL21 se stala společnost Tipsport. I za letošním ročníkem stojí agentura BPA, která marketingově zastupuje Tipsport extraligu, či hokejovou reprezentaci, technickým a organizačním partnerem je herní agentura Grunex.

„První ročník dopadl nad naše očekávání, byl velmi pozitivně přijat v herní komunitě. Smysluplnost a atraktivnost projektu v této po všech směrech složité době dokládá i spojení EHL s novými partnery v čele se Škoda Auto. V druhém ročníku bychom rádi zúročili společně s kluby nabrané zkušenosti a pevně věřím, že letošní sezóna ENYAQ HOKEJOVÉ LIGY bude ještě napínavější a zajímavější, než ta předchozí. A to i díky zapojení partnerů, kteří kromě námi garantované prizemoney, jsou připraveni poskytnout další atraktivní odměny pro hráče. Děkuji tímto všem za spolupráci při přípravách, současným hráčům přeji mnoho zdaru a těším se také na nové tváře a hrdiny, které objeví letošní sezóna," uvádí za BPA vedoucí oddělení hokeje Petr Nitsche.

„Ve ŠKODA AUTO jsme minulý ročník EHL samozřejmě sledovali, a zvláště nás potěšilo vítězství týmu a gamerů reprezentující BK Mladá Boleslav," uvedl Vítězslav Pelc, zodpovědný za Strategii sponzoringu a speciální projekty ve ŠKODA AUTO Česká republika.

Ligu lze kromě webu esporthokej.cz sledovat také na sociálních sítích včetně facebooku a instagramu.

Tento článek je placenou inzercí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

PR článek

Contributor

Comments