Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nález Red Dead Redemption Remastered na Amazonu

Dokonce ještě před Vánoci?

K začátku listopadu se Red Dead Redemption 2 prodalo už 34 milionů kusů, takže je zřejmé, že by Take 2 tento úspěch milerádi zopakovali, a ideálně kdyby s tím měli co nejméně práce.

Jejich nabídka na nextgen konzole je zatím jen průměrná (lepší verze basketu NBA 2K21 a loňských Borderlands 3), takže by to chtělo ještě něco mainstreamového... jako třeba předělávku prvního dílu RDR.

Právě záznam pro Red Dead Redemption Remastered našli dnes vyhledávací roboti Googlu na stránkách Amazonu.

Dnes tam už nic takového veřejně nevisí, ale v jednu chvíli asi muselo, jinak by to nezaindexovaly a nebylo to přes klíčová slova k nalezení i nyní.

Pozoruhodné je též, že se tam uvádělo jako datum vydání už 10. prosince 2020, což je shodou náhod den, kdy se koná předávání cen The Game Awards...

Pokud tedy snad Rockstar a Take 2 plánovali, že tam odvysílají trailer a na konci vyvolají všeobecný jásot s dovětkem, že hra už je okamžitě k dispozici, pak jim moment překvapení tento bystrý účet na Twitteru pokazil, resp. někdo na Redditu.

Coby cena tam bylo 50 dolarů a jako platforma Xbox One, což zase převažuje misky vah na stranu insiderů blízkých Rockstaru, dle nichž šlo jen o falešný poplach.

Faktem ale je, že se o modernizaci prvního dílu Red Dead Redemption spekulovalo už několikrát, naposledy začátkem léta. A když se tento výrobce podobným aktivitám nebrání (viz remastery GTA5 či L.A. Noire), ani dosud nevyšla jednička na PC (jen na PS3 a X360), vyloženě se to nabízí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption

PS4, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments