If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nextgen trailer Madden NFL 21 a vyšší cena

Co je to Next Gen Stats?

EA si dávají s nextgen verzemi svých sportů pořádně na čas, což ve finále může být správný přístup, pokud je díky tomu extra vymazlí. Nic neuspěchají a beztak panuje nedostatek konzolí.

Proto teprve nyní, až v době evropského startu PlayStation 5, představili nextgen verzi amerického fotbalu Madden NFL 21, který původně vyšel koncem letních prázdnín pro staré konzole.

Trailer o PS5 a Xbox Series verzi se soustředí na systém Next Gen Stats, který vzal skutečná atletická data tisíců sportovců z NFL a vložil je přímo do animačního enginu hry.

Díky tomu prý hráči dostanou plynulé pohyby postav na hřišti, když zrychlují, běží nebo mění směr svého pohybu. Vedle toho zařídí hezké opakovačky, abyste se 4. prosince, kdy tyto verze vyjdou (s možností upgradu zdarma z předešlých konzolí), zažili pocit jako nikdy předtím.

Více o nextgen verzi Maddenu, která bude první hrou od Electronic Arts s vyšší cenovkou 70 dolarů a nese oficiální podtitul "NXT LVL edice" (včetně prý hodnotnějšího online režimu s kartičkami Madden Ultimate Team), zde.

Cover image for YouTube videoMadden 21 – Next Gen Gameplay Trailer | PS5 X|S

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Madden NFL 21

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments