If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Novou hrou od tvůrců Hitmana je bondovka

Očekávaný stream byl jen mini teaserem.

Původní článek - Protože u Hitman 3 se už jejich cesty rozešly a vývojářské studio si ho proto vydá pouze samo (asi Hitman 2 minule nesplnil očekávání partnerského vydavatele?), dohodli se raději na vytvoření něčeho v nějakém úplně jiném herním universu.

Dánské studio IO Interactive dostalo za úkol (i finance) od Warner Bros připravit novou hru, kterou patrně slavnostně odhalí právě dnes v 15:00 v oficiálním streamu níže.

Zatím se ví jen tolik, že bude určena pro PC a nextgen konzole. I z použitého fontu pro vábení na "nový projekt" lze vytušit, že to bude něco, co nebude mít s nájemným vrahem moc společného, ani se sérií Kane and Lynch.

Cover image for YouTube videoProject 007 - Teaser Trailer

UPDATE - kraťoučký renderovaný teaser trailer (vážně je k něčemu takovému potřeba odpočítávání a lákání několik dnů předem všude možně?) odkryl pouze to, že se jedná o bondovku, označenou zatím jako Project 007 (pracovní název).

Spuštěná homepage potvrdila, že jde skutečně o novou, údajně "unikátní" hru se slavným špionem Jamesem Bondem. Nabídne prý nový příběh, který oblíbeného tajného agenta zastihne v jeho úplných začátcích.

Nic dalšího se v tento moment neví, jen že to bude opatřeno oficiální licencí od MGM a EON Productions, tedy mělo by to být věrné filmům či jejich stylu. Divné je ovšem to, že se v teaseru psalo, že vývojářem i vydavatelem jsou přímo IO Interactive, nikde žádná zmínka o Warner Bros...

Na tento projekt se teprve nabírají posily, takže vydání je jistě velmi daleko. Podle nedávno vypsaných pozic např. na síťového programátora pro "neoznámený projekt" lze vydedukovat, že by tady mohl být i mulťák.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hitman 3

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments