Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nextgen upgrade The Last of Us 2 a Red Dead Redemption: The Outlaws Collection?

Jedno reálné, druhé podvrh.

Jiné PS4 exkluzivity jako God of War, Ghost of Tsushima či Days Gone už patch s vylepšeními na PlayStation 5 dostaly. Tak proč ne i hit od Naughty Dog?

Online obchod amerického řetězce Best Buy nahodil na své stránky k The Last of Us 2 notičku, že hra obsahuje nějaký "nextgen upgrade".

Nic takového přitom ještě není oficiálně oznámeno, ale bylo by hezké, pokud by postapokalyptické putování Ellie bylo možné projít v 60 snímcích za vteřinu či s možností přenést uložené pozice z PS4 na PS5.

Samozřejmě je také možné, že se jedná o pouhou chybu, to zatím nikdo nedokáže vyloučit. Za nás bychom si vsadili spíš na variantu, že by se spíš mohlo konat něco jako Remastered edice u jedničky, čili úplně nová edice oblíbené hry na novou platformu s vícero vychytávkami, které přesahují rámec běžného patche.

Red Dead Redemption: The Outlaws Collection je naopak s největší pravděpodobností pouhým podvrhem.

Nahodil to tento Twitter účet a mělo by to údajně přinést remaster jedničky a vylepšenou verzi dvojky pro nextgen konzole PS5 a Xbox Series.

Jak ale upozornil Zack Zwiezen z Kotaku, někdo tu údajnou krabičku kompilace zřejmě jen narychlo splácal v Photoshopu (buď zaměstnanec obchodu nebo spíš ten údajný leaker).

Tím se tedy snížily šance na to, že by spekulace z minulého týdne mohla být pravá, jelikož pocházela ze stejného zdroje.

Read this next