If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Puma se stává oficiálním partnerem esportového Entropiqu

Tiskovka o merchandise pro fanoušky.

Dynamicky se rozvíjející esportová organizace Entropiq k dnešnímu dni představuje novou součást svého týmu, módní značku Puma. Německá společnost specializující se na výrobu sportovního oblečení, s téměř sto letou tradicí, tak bude zajišťovat veškerý merch od dresů a triček po kšiltovky, který bude k zakoupení na oficiálních stránkách.

„V posledních měsících proběhl kontakt s několika světovými značkami, kdy po důkladném uvážení a vzájemné dohodě, došlo k podpisu spolupráce právě se značkou Puma. Jsem velmi rád, že našim hráčům a fanouškům budeme schopni poskytnout merch té nejvyšší kvality," uvádí výkonný ředitel Entropiqu, Ondřej Drebota.

„Přesto, že zájem od fanoušků na zakoupení našeho merche byl poměrně veliký od začátku vzniku naší organizace, my jsme nechtěli nic uspěchat. Je tedy mimořádné, že jsme nakonec spojili síly se značkou, která zajišťuje dresy i pro českou fotbalovou reprezentaci či prvoligové fotbalové týmy," dodává Drebota.

"Puma globálně sleduje dynamický trend propojení sportu a esportu. Pevně věříme, že v dnešním světě je esport a sport úzce propojen a obě sféry mají mnoho společného. Jsem proto velmi rád, že můžeme v České republice navázat spolupráci s esportovou organizaci Entropiq a stát se spolu s nimi součástí herní komunity na česko-slovenské i mezinárodní scéně, "říká Jan Sochor, generální ředitel Puma pro východní Evropu.

Entropiq, který má ty nejvyšší ambice, aktuálně působí na poli esportu v následujících titulech: CS:GO, FIFA 21, Hearthstone, PUBG a Valorant.

„Některé turnaje můžou trvat i několik dlouhých hodin. Z toho důvodu je pro mě důležité, abych se cítil při hraní co nejkomfortněji. S velikým potěšením jsme tedy všichni v týmu přijali novinku, že naším novým partnerem, zajišťující oblečení, bude Puma. Představení spolupráce v průběhu MČR v počítačových hrách nás těší dvojnásob," popisuje s radostí Redgiebeardo, hráč PUBG.

"Mám radost, že si Entropiq jako svého partnera vybral právě Pumu, která obléká i nároďák. Je to skvělé spojení, které do sebe krásně zapadlo," okomentoval novou spolupráci jeden z ambasadorů Entropiqu, Vladimír Šmicer.

Entropiq je esportová organizace založena v lednu 2020 pokerovým profesionálem, matematikem a úspěšným podnikatelem, Martinem Kabrhelem. Entropiq si neklade malé cíle a chce být jedničkou nejen na československé scéně, ale konkurovat i soupeřům na evropské a světové špičce. Ambasadory týmu jsou: fotbalová legenda Vladimír Šmicer a zápasník světové organizace UFC Makhmud „Mach" Muradov.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments