If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Samostatné Red Dead Online už je venku i s novým trailerem

UPDATE.

UPDATE - samostatný Red Dead Online už je k zakoupení, oznámil Rockstar a připravil při této příležitosti nový trailer jen o multiplayeru. Jak zdůraznil, k hraní je potřeba mít předplatné PlayStation Plus či Xbox Live Gold. Tato verze hry je také funkční na PlayStation 5 a Xbox Series přes režim zpětné kompatibility.

Cover image for YouTube videoRed Dead Online Standalone Now Available

Původní článek 25.11. - Není to bohužel ten spekulovaný remaster jedničky, leč něco nového se k akci z Divokého západu přeci jen urodilo.

Rockstar oficiálně oznámil, že vydá samostatnou verzi Red Dead Online, dosud multiplayerové části oblíbeného Red Dead Redemption 2, ze které by hrozně rád udělal stejnou dojnou krávu, jakou je pro něj dlouhodobě GTA Online.

Venku bude už příští úterý 1. prosince 2020 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One (samozřejmě i s kompatibilitou nových konzolí a včetně přídavků).

K dispozici bude z PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcheru, Epic Games Store a Steamu.

Nejzajímavější je na tom cenovka hry, která byla stanovena na pouhých 5 amerických dolarů, čili něco přes sto korun. Ale platí jen po omezenou dobu, do 15. února příštího roku, pak se zvýší na 20 dolarů, čímž chce výrobce donutit všechny k časné koupi.

V této souvislosti se hodí vědět, že download bude mít 123 GB, ale po zaplacení dodatečné, zatím nespecifikované částky si půjde odemknout singleplayerový obsah RDR2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments