Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Tohle zabolí: Podívejte se na rozdrcení PlayStation 5 na malé kousíčky

Jako když ji někdo rozdrápal.

Nejedná se o něco extra originálního, všichni asi známe experimenty, kdy někdo hodí zbrusu nový model iPhone za tisíc dolarů z desetipatrového schodiště (nebo ho ponoří na několik minut do sklenice s vodou) a pak zkoumá, zda ještě funguje nebo co se při pádu nejvíce poškodilo.

Avšak za momentální situace, kdy je tato konzole vysoce nedostatkovým zboží a mnozí nadšenci neváhají zaplatit přemrštěné částky překupníkům, to úplně zabolí u srdce. Zvlášť, když když se design PS5 líbí a když váš nákupní košík píše, že možná přijdete na řadu na jaře příštího roku...

Člověk si pak klade otázku, proč to vůbec někdo spáchal a vyhodil tak do luftu 500 dolarů. Nepochybné ale je, že se toto čerstvé video původně ze Slam Gaming stane velmi populárním, protože nikdo jiný podobnou šílenost ještě neprovedl, a dost možná z reklam vydělá mnohonásobek investice.

Zkrátka někdo vzal Blu-Ray model PlayStation 5 a pokusil se ho narvat do průmyslového drtiče těžkého odpadu.

Konzoli se tam zpočátku moc nechtělo, resp. se tam celá kvůli svým rozměrům úplně nevešla, takže autor tomu musel trochu pomoci odstraněním některých částí dopředu, nebo se o to pokoušet několikrát, jinak by to tahle výkonná mašina svým malým otvorem hned tak neschroustala.

Jak dopadl výsledek, to je asi každému jasné. Konzole nejprve byla zle poškrábaná, jako by snad potkala komiksového hrdinu Wolverine, načež z ní ve finále zbyly jen malinké kousíčky, asi jako když spadne letadlo.

Read this next