Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Musel prodat PS5, protože manželka zjistila, že to není zvlhčovač vzduchu

+ tématická korejská reklama.

Po těch všech neradostných zprávách, jako je nasoukání konzole do průmyslové drtičky odpadu nebo pokračování kauzy s překupníky o jejich astronomických výdělcích, to vyloženě chce něco oddechového. Něco na odlehčení situace a pobavení.

Netušíme sice, jestli se následující příběh opravdu stal, to se nedá pořádně a nezávisle ověřit, ale pokud ano, je to dost bizarní kuriozita.

Muž na Tchajwanu prý byl nucen prodat těžce sehnatelnou konzoli PlayStation 5 kvůli tomu, že se jeho manželka dovtípila, že to není ten zvlhčovač vzduchu, za nějž ho před ní dosud vydával.

Reportuje o tom například pobočka IGN v jihovýchodní Asii, která se odvolává na původní příspěvek na Instagramu.

Ten údajně napsal nový majitel dané konzole, Jin Wu, který tehdy byl strašně rád, že se mu povedlo najít již použitou PS5 za podezřele nízkou cenu. Divné mu ale bylo, že telefon uvedený na inzerátu zvedla žena, která zjevně nebyla hardcore hráčkou.

Když pak přišel na místo srazu, dorazil tam předat PS5 zdrcený muž, který mu odvyprávěl svůj příběh. Prý neměl od manželky svolení ke koupi relativně drahé herní konzole, tak se to doma rozhodl zaonačit tak, že ji nazval zvlhčovačem vzduchu, ale zjevně mu to dlouho neprošlo.

Celé to připomíná vtipné animované video z Koreje, které se kdysi stalo virálním a později ho dokonce i převzala tamní pobočka Sony za oficiální reklamu. V ní si muž pod pantoflem musel objednat falešného instalatéra pro internet, aby jakoby vyměnil starý router za nový, aby tak před podezřívavou přísnou manželkou ukryl, že má v obýváku PlayStation. Nicméně málem to celé pokazil jejich syn...

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments