If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Golf od 2K dostává Clubhouse Pass Season 1

Získejte odměny od značek a navíc turnaj i nové hřiště.

2K a HB Studios oznámili PGA TOUR 2K21 Clubhouse Pass - službu s novými kluby, novým vybavením a novým přizpůsoběním MyPLAYER. Season 1 v Clubhouse Pass je k dispozici od 3. prosince 2020 do 3. března 2021. Kromě Clubhouse Pass je nyní pro všechny hráče k dispozici bezplatné nové hřiště Detroit Golf Club.

Season 1 v Clubhouse Pass zahrnuje možnost odemknout až 75 úrovní výstroje, VC a kosmetických předmětů, které si můžete zakoupit a vylepšit tak svůj vzhled. Všichni hráči mohou v jakémkoliv režimu získávat XP aby postoupili přes úrovně Clubhouse Pass a během tří měsíců bude odemčeno spousta nových klubů, oblečení a VC.

Cover image for YouTube videoClubhouse Pass Season 1 Brings New Rewards to PGA TOUR 2K21

Clubhouse Pass má tři úrovně:

Zdarma: Tato úroveň vám umožní přístup k 15 bezplatným úrovním ze 75 v první sezóně. Za každých pět úrovní, které projdete, získáte odměnu.

Premium Pass (8 eur): Získejte přístup ke všem 75 úrovním.

Premium + Pass (15 eur): Získejte přístup ke všem 75 úrovním, plus přeskočte prvních 20 úrovní a odemkněte odměny automaticky.

Hřiště Detroit Club je venku od 3. prosince. Detroit Golf Club, založený v roce 1899 se v roce 2019 stal domovem Rocket Mortgage Classic, jenž byla první PGA TOUR akce konaná v Detroitu.

V neposlední řadě si nenechte ujít slavnostní kosmetické předměty s tématikou svátků, které jsou k dispozici všem hráčům a které vám umožní ještě víc rozjet MyPLAYER. Pro více informací o Clubhouse Pass, navštivte web.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

PGA Tour 2K21

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author

Redakce

Contributor

Comments