If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Předloha Master Chiefa říká, že Halo Infinite je připraveno

Prý už brzy + nová TV reklama.

Phil Spencer nedávno prohlásil, že je rád, že odložili původně startovní Halo Infinite až na dobu, kdy bude na trhu dostatek konzolí, což má být během jara 2021.

Už jen z toho by šlo vydedukovat, kdy si hru zahrajeme, a nyní tyto domněnky silně podpořil herec Bruce Thomas.

Ten dělal veškerý motion capture pro Master Chiefa už od Halo 4, včetně toho pro Halo Infinite, takže by měl být v obraze.

V jednom rozhovoru, kterého si všimli na Redditu, řekl:

"Pokud je mi známo, hra je víceméně připravena pro vydání příští jaro".

Shoduje se to se zvěstmi od insidera série Halo, který před časem utrousil, že většina vývoje hry byla dokončena (možná i proto byl odejit šéf studia) a že se 343 Industries budou soustředit hlavně na vylaďování a opravy, aby se zvládlo vydání ve 2021.

Kdo tedy doufal, že by snad po drtivé kritice dříve předvedených záběrů došlo k nějaké zásadní předělávce hry či aspoň grafiky, bude asi zklamán. Tvůrci prý nyní připravují nějakou vánoční aktualizace, kde budou o stavu hry informovat fanoušky.

Je fakt, že Microsoft něco velkého na jaro potřebuje, aby mohl kontrovat silnému lineupu PS5, kde jsou Gran Turismo 7 či Ratchet and Clank. Ostatně Halo je i ústředním námětem jeho předvánočního spotu, vedle chudáků psů, kteří postrádají pozornost od do her zapálených páníčků.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments