If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Persona 5 Strikers už oficiálně i s datem vydání

Letní dovolená se změní na zkreslenou realitu.

Persona 5 Strikers vychází pro PlayStation 4, Nintendo Switch a PC (Steam) 23. února 2021, bylo oficiálně potvrzeno po dřívějším úniku.

Vezme hráče na výlet s Phantom Thieves, kde se postaví proti korupčním městům po celém Japonsku. Letní dovolená s přáteli se náhle změní na zkreslenou realitu. Odhalte pravdu a získejte uvězněná srdce.

Následuje debutový trailer a popisek od domácího distributora - více na webu Atlus.com:

Cover image for YouTube videoPersona 5 Strikers – Announcement Trailer | PlayStation 4, Nintendo Switch, PC

"Hledají odpočinek a relaxaci, Phantom Thieves se vydávají na dovolenou, kterou si užívají, dokud je Kjótský detektiv nepožádá o pomoc při vyšetřování řady podivných případů, ke kterým dojde napříč Japonskem. Pokud je nevyřeší, zatkne Jokera. Když se ponoří hlouběji do tajemství, objevují další říši, kde jsou nevinní lidé uvězněni a nuceni vzdát se přání svých srdcí kvůli rozmaru jejich vládce. Phantom Thievs využijí vše, co mají, k osvobození uvězněných a navrácení jejich srdcí.

Nový příběh - Persona 5 Strikers obsahuje novou kampaň s hlubokým příběhem a napínavým bojem, který přináší skutečný zážitek z Persony. Navštivte 6 různých měst po celém Japonsku a podejte pomocnou ruku těm, kteří to potřebují. Bojujte proti Shadows, abyste odhalili zdroj korupce v Metaverse dungeonech. Skočte do příběhu ať už jste nováčkem nebo dlouholetým fanouškem!

Bojujte stylově - Útoky na nepřátelé se skládají z hybridního bitevního systému, který spojuje výbušné akční boje se sekvencemi pause-and-plan kde můžete rozhodnout o vašem dalším strategickém tahu. Získejte výhodu nad svými nepříteli tím, že je přepadnete, udeříte na jejich elementární slabost a uštědřete jim dokončující ránu pomocí All-Out Attack!

Využijte plnou sílu Phantom Thieves - Všichni Phantom Thieves jsou plně hratelní, takže můžete využít jejich specifické dovednosti a svolávat je dohromady pro hladký a elegantní boj. Posilujte jejich dovednosti a schopnosti a bojujte svým jedinečným stylem. Každá postava má svou vlastní jedinečnou sadu rozsáhlých a okázalých magických kouzel, která odstraňují velké hordy nepřátel. Už jste někdy chtěli bojovat jako velký kočičí autobus? Tak tady můžete! Persona 5 Strikers je dokonalou hrou pro vás!"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Persona 5 Strikers

Video Game

About the Author

Redakce

Contributor

Comments