Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází úvod do série, Collection of Saga Final Fantasy Legend

Zachovává kouzlo 30 let starého originálu na aktuální platformě.

Společnost Square Enix tento týden ohlásila zahájení celosvětového prodeje Collection of Saga Final Fantasy Legend pro Nintendo Switch.

V této digitální kolekci si hráči užijí první tři uznávané tituly SaGa série - The Final Fantasy Legend, Final Fantasy Legend II a Final Fantasy Legend III.

Kolekce zachovává kouzlo původních originálních her, které byly před třiceti lety natolik výjimečné, a nabízí dobrodružství pro oddané fanoušky ale i nováčky. Startovní trailer:

Watch on YouTube

"Toto balení je je skvělým úvodem do klíčové série vytvořené Akitoshi Kawazu, včetně prvního dílu SaGa, který byl oficiálně vydán pro Game Boy v roce 1990. Fanoušci RPG si mohou užít věrnou předělávku těchto klasických 8-bitových titulů v nostalgickém, průkopnickém dobrodružství ve světě fantazie. Budou bojovat s příšerami, prozkoumávat města a procházet klasickými dějovými liniemi. Sbírka navíc přináší několik úprav, nové funkce pro zlepšení herního zážitku, včetně zvýšení rychlosti postav, nastavitelného zvětšení obrazovky, režim retro zobrazení, nostalgickou hudbu a ilustrace.

V této aktualizované kolekci si hráči mohou vychutnat také speciální výroční píseň Across the "Sa・Ga" vytvořenou Kenji Ito, osm rozdílných herních tapet a možnost hrát s japonským nebo anglickým textem. The Final Fantasy Legend byla vůbec první RPG vytvořená pro Game Boy a na počest toho mohou hráči odpojit Joy-Con ovladače, otočit konzoli svisle a hrát pomocí tlačítek na displeji, aby došli k autentickému zážitku jako na systému Game Boy," praví tisková zpráva domácího distributora.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments