Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Terminátor zamíří ve vylepšené podobě na PS5

+ ale DLC vynechá PS4.

Pryč jsou časy, kdy se firmy předháněly, která dříve vydá aktualizace starší hry pro PlayStation 5 a Xbox Series. Teď už všichni dobře ví, že když nové konzole nejde nikde sehnat, nemají už kam spěchat.

Malý vydavatel Reef Entertainment proto oznámil port rok staré střílečky Terminator: Resistance na PS5 až na 26. března 2021.

Tato Enhanced verze má přinést řadu grafických vylepšení i dodatečný obsah, včetně zabudování dodatečných patchů z PC verze. Hráči se tak mohou těšit třeba na Infiltrator mód na nové mapě.

Podpora 4K rozlišení a 60fps je jistá, stejně jako svižnější načítání na PS5 a také nějaké, zatím nepřiblížené vychytávky využívající ovladač DualSense. Okolo vidíte čtyři oficiální obrázky z tohoto převodu.

Zkrátka nepřijdou ani stávající majitelé PS4 verze hry, kteří obdrží bezplatný patch, který bude řešit i vybalancování a obtížnost.

Na výběr budou dvě podoby Enhanced edice - standardní či sběratelská, která bude se steelbookem, kartičkami a tištěným komiksem od Dark Horse, co byl původně u digitálky.

O letních prázdninách 2021 pak dorazí placené rozšíření Terminátora s novým příběhovým obsahem už jen pro PC a PS5 verze (nikoli na PS4).

Read this next