Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Singleplayerovou kampaň do Star Citizen si hned tak nezahrajete

+ ohlédnutí za uplynulým rokem.

Netušíme, jestli to nějak souvisí s kauzou okolo Cyberpunk 2077, ale ty nejvyšší možné ambice šéfa Chrise Robertse jsou všeobecně známé už mnoho let. Cloud Imperium Games zkrátka nic netlačí k tomu, aby se někam honilo, navíc má díky crowdfundingu prakticky neomezený rozpočet. Přestože tento vesmírný simulátor je ve vývoji též od roku 2012, jako polský RPG hit z budoucnosti, stále je pouze ve fázi alfa.

Tohle oznámení na blogu, že si singleplayerovou kampaň hned tak nezahrajete, proto vůbec nepřekvapilo:

"Rozhodl jsem se, že bude nejlepší, když zatím neukážeme záběry z hraní Squadron 42 veřejnosti. Ani nebudeme probírat datum vydání do doby, než se ocitneme v cílové rovince a budeme si velmi věřit, že zbývající čas stačí k dokončení hry v kvalitě, jakou požadujeme."

Kdysi se interně plánovalo, že beta měla vylézt v druhém čtvrtletí 2020, ale nestalo se tak. V srpnu jsme se jen dozvěděli, že byla odsunuta o 12 týdnů. Jenže pak v říjnu tvůrci pouze neurčitě uvedli, že termín nebudou komunikovat.

Podívat se níže můžete aspoň na oficiální ohlédnutí za uplynulým rokem, co vše do Star Citizen přibylo, přestože vývoj komplikoval covid-19.

Nové úkoly, dopravní prostředky, vylepšení uživatelské rozhraní, kamery či herního světa, to jsou jen některé z novinek, co hra dostala.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Citizen

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments