Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nebýt koronaviru, hotový Elden Ring bychom už hráli, tvrdí italský redaktor

Pustil ven údajné drobky.

Někteří tomu nechtějí věřit, když se odvolávají na to, že jsme ze hry zatím nic neviděli, neběží její marketing, ani kupodivu nebyla na prosincových The Game Awards. Jiní se zase domnívají, že hlavním důvodem bylo něco jiného, a to vyhnutí se Demons Souls remaku na PS5, s jehož vizuální úrovní by se těžko soupeřilo a bylo by to trochu kanibalizující. Ale máme za sebou dost výjimečný rok, takže možné je v podstatě všechno, i odlišná politika tvůrců.

Francesco Fossetti, věrohodný redaktor dlouho existujícího italského herního webu Everyeye se v nedávném streamu rozpovídal o Elden Ring, nové hře od studia From Software. Ví o ní totiž prý nějaké interní pikantnosti.

Třeba že vývoj byl završen už před několika měsíci. Nebýt koronaviru, už bychom prý tento hardcore titul, který je logicky podobný Dark Souls, dávno hráli.

Zrod Elden Ring se prý zasekl ve fázi vylaďování, která typicky trvá osm měsíců, ale kvůli známým obtížím musela být odložena. Znalci poměrů v japonských studiích tomu věří.

Vývoj prý už trvá čtyři roky a výsledek se nám dle Fossettiho dostane do rukou mnohem dříve, než se všeobecně předpokládá.

Watch on YouTube

Read this next