Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V Cyberpunk 2077 nalezen monorail, co měl být plně funkční

Jedna z věcí, co se do hry nedostaly.

Skutečným monorailem se můžete projet v australském Sydney (úchvatná okružní trasa nad ulicemi centrem města se zastávkami "vyřízlými" do boku mrakodrapů) nebo o trochu blíž v Singapuru (tam jen pár stanic na ostrov Sentosa).

Ale v kontroverzní hře od CD Projektu Red to zatím bohužel nejde. Patrně šlo o jednu ze zamýšlených věcí, které ve hře měly být, ale z časových důvodů musely být vyhozeny. To se stává téměř u každého titulu a není to nic výjimečného.

Právě na monorail se zaměřil uživatel Redditu s přezdívkou Sybekul, když se prošel v normálně nepřístupných místech vysoko nad zemí, kde zřejmě měla vést trať pro Night City Area Rapid Transit (NCART), viz i dva roky stará mapa metra na základě traileru.

Watch on YouTube

Podle jeho názoru a zjištění měl být monorail v Cyberpunk 2077 plně funkční a využitelný hráčem, protože tam jsou v několika plánovaných zastávkách funkční dveře, automaty i zvuky. S těmito všemi věcmi by se asi někdo nedělal jen tak pro okrasu. Některé lokality u monorailu prý dokonce měly i bod pro rychlé cestování, leč chybí dekorace na zdech či se dá vidět skrz strop, tzn. je to nehotové.

Ostatně právě na nevyužitý potenciál Night City si stěžovaly některé recenze ze světa a měly pravdu. Nezbývá než doufat, aby to polští tvůrci časem nějak napravili v některém z budoucích DLC (mini vábení na to první zdarma.

Návod, jak se dostat na monorail za pomoci modifikace pro vyšší skok, je případně zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments