Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

14 minut z hraní The Medium

+ pozitivní ohlasy novinářů.

Protože se 28. leden rychle blíží, dostali zahraniční novináři možnost vyzkoušet si v pořadí teprve druhou nextgen exkluzivitu Xbox Series X a S, která bude také pro PC.

"Jsou to v podstatě dvě hry v jedné díky rozdělené obrazovce mezi skutečným a duchovním světem," říká Ryan McCaffrey za IGN po zahrání si dvacetiminutové ukázky, z níž můžete část vidět níže na videu. Prý to je hra plná napětí a děsivé atmosféry, doufá jen, že hádanky v plné verzi budou větší výzvou.

The Gamer zase zdůraznil, že to je úplně něco jiného než Silent Hill, k němuž bylo The Medium dlouhé měsíce přirovnáváno. Prý to je svěží, inovativní horor v moderním duchu, žádné oživení starého stylu, z něj si jen půjčuje některé prvky.

GameRant podotkl, že hra zatím překonala vysoká očekávání, jež do ní kladl. Fixně umístěná kamera prý evokuje staré díly Resident Evil, stejně jako soundtrack od skladatele, který stál za Silent Hill. Hra má být více o emocionálním vyprávění příběhu než jen o jednoduchých lekačkách a krutých scénách.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Medium

Xbox Series X/S, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments