Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BioMutant nedříve v dubnu

UPDATE.

UPDATE - THQ Nordic kontaktovali kolegy z GamesIndustry, že prý šlo o chybu. Biomutant vyjde až v příštím fiskálním roce vydavatele, čili nejdříve v dubnu 2021 a nejpozději v březnu 2022. Není tedy vůbec na obzoru a původní informace byla mylná.

Původní článek 7. ledna - Na to, že THQ Nordic oznamují jednu akvizici za druhou (učinili jich od roku 2011 celkem 42) a že momentálně kutí 61 projektů (z toho jich je ohlášených pouze třetina), jde o notně uleželého kostlivce ve skříni.

Biomutant zažil nespočet odkladů, které se obvykle vysvětlovaly obtížností zrodu nové značky v otevřeném světě od nepříliš velkého studia.

Nyní šéf vydavatele Klemens Kreuzer upřesnil, že tato hra konečně vyjde již někdy v tomto čtvrtletí, tedy nejpozději do začátku dubna 2021.

Má jít o jeden z největších trumfů výrobce pro letošní rok a důležitý titul, který se přezdívá jako "postapokalyptická kung-fu pohádka".

Watch on YouTube

Pro Gamesindustry dále uvedl, že jsou teď ve výborné pozici, protože v minulých čtvrletích měli hry jako SpongeBob, Desperados, Destroy All Humans či Kingdom of Amalur: Re-Reckoning, kterým se prý dařilo.

Výhled do budoucna má být též optimistický, protože divize Deep Silver a studio Saber kutí řadu zajímavých počinů, které vynesou více než ty se značkou THQ Nordic. Díky tak širokému portfoliu a lineupu si prý mohou dovolit vše více načasovat a nemusí nic hrotit.

Read this next