If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mortal Kombat 11 se už dá hrát z vlastních očí

Nevšední modifikace.

Není to, pravda, úplně nejpraktičtější, protože přes vaši clonící postavu vůbec nevidíte, jaké chvaty a komba před sebou provádí. A při pohledu z vlastních očí už musíte jet vyloženě to naučené z dřívějška, bez možnosti kontroly, když zblízka sledujete jen protivníka a dopad provedených fatalit na jeho zdraví.

Nicméně fanoušci této bojové série to nepochybně přivítají, protože jim to konečně poskytne možnost stát se Scorpionem nebo Sub-Zero. Nikoli se na ně pouze dívat z boku, kterak si to rozdávají.

Modifikace MK11hook od autora jménem Ermaccer umožňuje přepnout hraní Mortal Kombat 11 do first-person či third-person kamery.

Určena je hlavně pro singleplayer, protože v online zápasech by mohla být považována za cheat. Podobný nástroj existuje už pro předešlý díl MK.

Další funkcí tohoto modu jsou úprava rychlosti hry a jiné perličky. Šikovné je, že vše ovládáte přímo z in-game menu, kde snadno kamery změníte, takže nemusíte blbnout s přepisováním nějakých souborů či paměti.

Vše je možné díky tomu, že hra běží na upraveném Unreal Engine 3. Proto vývojáři ze studia Netherrealm museli vytvořit veškeré grafické podklady, jako by se tyto jiné kamery používaly standardně, nejen tedy grafika pro běžný pohled na bojiště ze strany.

Cover image for YouTube videoMK11Hook | Custom cameras

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mortal Kombat 11

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments